Cluse Sunfield Pig & Hen Promoción Alex and Ani DonnaOro

RAMÍREZ DE CARTAGENA

, joyeros y desde hace más de 50 años, está a vuestro lado , en la Plaza Independencia de Girona. El catálogo más grande de las mejores marcas de joyería y relojería que puedes encontrar en Girona. Si buscas una joya, la encontrarás en Joyería Ramírez de Cartagena de Girona. Nuestro compromiso es la profesionalidad y el servicio al cliente.

Últimas noticias del blog

Celebra Temps de Flors amb Joieria Ramirez de Cartagena

Aquest dissabte comença Girona Temps de Flors. La festivitat floral que dóna la benvinguda a la primavera. Girona s’engalana i tota la ciutat es decora amb flors. Del 12 al 20 de maig es podrà viure aquesta festivitat que atreu gent de tot el món. Joieira Ramírez de Cartagena també participa d’aquesta bonica festa. Decorarem la nostra botiga i també la Plaça de la Independència. Com us varem anticipar hi haurà sorpreses...

Ver artículo

Perquè s’ho mereix tot, Recomanacions dia de la mare

Aquest diumenge, 6 de maig, és el dia de la mare. Una data especial per donar les gràcies per tot el que han fet les mares de forma desinteressada. Una bona manera de sorprendre la teva mare és amb les recomanacions de Joieria Ramírez de Cartagena.

Ver artículo